Om LogoPowerBank.dk

LogoPowerBank er den ledende leverandør af PowerBanks i høj kvalitet med tryk til fornuftige priser. Vi stræber altid efter at tilbyde personlig kundeservice til vores kunder.

Vores powerbanks
Vi er specialister i PowerBanks af højeste kvalitet og tilbyder et bredt udvalg af eksklusive PowerBanks og relateret emballage. Vores produkter er både egnet til dagligt forretningsbrug og som reklame og giveaways.

Har vi ikke det du leder efter? Findes det ikke på hjemmesiden? Giv os besked og vi vil udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud. Tag gerne kontakt til os og fortæl os hvad du leder efter!

Skræddersyede løsninger
Alt tilbehør og emallage kan skræddersyes til dine specifikke behov og ønsker. Vores team af professionelle grafiske designere sikrer at jeres logo og design vil få den rigtige opmærksomhed.

Nyeste generation af PowerBanks direkte fra fabrikken
Vi har ikke noget lager med PowerBanks. I stedet sørger vi for, at vores kunder får sendt deres bestillinger direkte fra vores fabrikker i Kina. På den måde undgår vi de fordyrende mellemled og sikrer samtidigt, at vores kunder får den nyeste generation af PowerBanks til den laveste markedspris.

Pålidelig logistik
Vi bruger kun de bedste kurerer på markedet, herunder UPS og DHL. Derfor kan vi altid sørge for hurtig og effektiv levering. Vi tilbyder ekspres-levering inden for få dage, og normal leveringstid på 10 arbejdsdage.

Lavprisgaranti på powerbanks
Vi garanterer dig den laveste pris på markedet for lignende produkter.