Firmagaver

Firmagaver

Powerbanks er de seneste år blevet en af de mest populære firmagaver blandt danske virksomheder. Og årsagen er ret enkel: Smartphones og tablet pc’er er efterhånden den vigtigste platform for almindelige arbejdsopgaver, såsom email-besvarelser, Skype-møder, ordrehåndtering med videre. Og i fritiden flytter mere og mere af den digitale underholdning, såsom spil, musik og streaming af film og tv også over på de mobile enheder.

Det betyder, at at alle har et konstant behov for at få opladet batterierne på deres mobile enheder, for der er jo ikke noget der er mere irriterende eller ubrugeligt end en mobil, der fx pludselig går død midt i en vigtig kundesamtale eller ordrebekræftelse pr. mail. En powerbank med logo som er derfor en kosteffektiv firmagave, som dine kunder vil bruge alle steder: I bilen, på forretningsrejsen, på ferien og dele med sine kollegaer. Og den vil redde dine kunder med ekstra opladninger på kritiske tidspunkter. Og hver gang kunden tilslutter powerbanken, vil de blive opmærksom på jeres firmalogo og sende en venlig tanke.

LogoPowerBank har mange forskellige typer af powerbanks som kan bruges som firmagaver i mange forskellige situationer. Alt lige fra små powerbanks, der har kapacitet til en enkelt opladning af en smartphone, som fx kan bruges som firmagaver i forbindelse med messer, events og lignende. I den ende har vi også mere eksklusive powerbanks, når der er tale om firmagaver til medarbejdere og vigtige kunder for eksempel i forbindelse med firmajulegaver og så videre.

Du er meget velkommen til at kontakte os på nedenstående telefonnummer eller email, hvis du ønsker at høre mere om hvordan, vi kan hjælpe dig med at skræddersy firmagaver til jeres behov.

Telefon 70200106 / email info@logopowerbank.dk

Her kan de powerbanks, vi tilbyder som firmagaver: http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-erhverv-og-firmagaver