Nyheder om powerbanks med logo / Quick Charge

Powerbank der oplader din laptop

powerbank til laptop
En ny generation af powerbanks er i stand til at oplade alle dine mobile enheder, såsom smartphone, tablet og laptop. Vinsic Charger er helt i front i denne udvikling og er udstyret med den nyeste teknologi til hurtigopladning og strømoverførsel til laptops. 

 

Af Martin Westergaard - martin@logopowerbank.dk

Indtil for nylig har det været umuligt at købe en powerbank, der var både kraftig nok og havde tilgængelige stik-udgange til at oplade en laptop. Vinsic Charger er en del af den nye generation af powerbanks, som på trods af sin lave vægt og størrelse er i stand til at give 1-2 fulde opladninger af de nyeste laptops.

USB-C til opladning

Samtidig er Vinsic Charger den første powerbank, som er udstyret med en USB-C port, som de nyeste laptops bruger til opladning. Fx er den nyeste MacBook Pro udstyret med en USB-C port og et batteri på 17.000 mAh. Vinsic Charger har en kapacitet på 20.000 mAh og vil derfor kunne forsyne en MacBook Pro med én fuld opladning.  

Vinsic Charger er udstyret med fire porte: én standard USB-port, én Quick Charger 3.0 port, én USB-C port og én Micro USB-port. 

Hurtigopladning

Vinsic Charger er også udstyret med den nyeste teknologi til hurtigoplading: Quick Charge 3.0. Denne teknologi gør det muligt for powerbanken at oplade en smartphone fra 0-80 % på kun 35 minutter. Samtidig sørger Quick Charge 3.0 for, at powerbanken tilpasser den udgående strømstyrke nøjagtigt til strømbehovet i den mobile enhed, der skal oplades. 

Perfekt til rejsen

Hvis du er på rejse og ikke er i nærheden af en stikkontakt, eller har tid til at sidde og vente på at din telefon eller laptop bliver opladt, så er Vinsic Charger en god løsning. Den giver dig 7-10 opladninger af din telefon og 1-2 opladninger af din laptop. Den fylder og vejer ikke meget mere end en lille bog og kræver derfor ikke meget plads i rejsetasken.  

Læs mere →