Nyheder om powerbanks med logo / firmajulegaver

Firmajulegaver 2017 til kunder og medarbejdere

Din guide til de bedste firmajulegaver 2017

Du behøver ikke at blive mindet om, at dine forretningsforbindelser er vigtige. Det skaber gode og stærke relationer, når man siger tak og anerkender sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere for deres indsats. En af de bedste og mest brugte måder, du kan gøre dette på er ved at sende en firmajulegave - med eller uden jeres firmalogo - som vil skabe glæde hos modtageren.

Her får du et par tips til de bedste firmajulegaver 2017 inden for elektronikkens verden, som vil skabe glæde hos flest muligt. 

Trådløse høretelefoner med kraftig ladeboks som årets firmajulegave 2017

firmajulegaver 2017

LPB Wireless er et par trådløse hovedtelefoner i aluminium, som er helt fri for kabler og samtidig så lette, at du næsten glemmer, du har dem på. LPB Wireless leveres sammen med en kraftig ladeboks, så du kan være på farten i flere dage uden at gå tør for lyd.

firmajulegaver 2017

Firmajulegaven til arbejde og fritid 

LPB Wireless er en oplagt firmajulegave 2017, fordi den kan bruges af alle både i fritiden og på arbejdet. Hvis man vil bruge den til musik er lyden både designet til, at man kan nyde detaljerne i stille musik og skrue op for bastung house. Men de kan også bruges som headset, da der er indbygget mikrofon, og det er muligt at aktivere opkald og genkalde seneste opkald ved tryk på knappen på den trådløse hovedtelefon. Man kan også vælge kun at bruge den ene trådløse hovedtelefon ved opkald.  

firmajulegaver 2017

Du har også mulighed for at få trykt jeres firmalogo eller budskab på selve ladeboksen. 

Du kan klikke her, hvis du vil have et tilbud på LPB Wireless, som jeres firmajulegave: 

Få tilbud på LPB Wireless i dag

Stilfuld bluetooth-højttaler med indbygget powerbank og konferencesystem, som årets firmajulegave 2017

FirmajulegaverSpeaker Charger er den perfekte rejsepartner. Bluetooth-højttaleren giver dig mulighed for at lave din smartphone om til en jukebox og afspille din yndlingsmusik trådløst i hifi-kvalitet, uanset hvor i verden du befinder dig. Samtidig har den en indbygget powerbank på 5000 mAh, som kan forsyne dig med to ekstra opladninger til din smartphone. 

firmajulegaver 2017firmajulegaver 2017

Speaker Charger kan bruges af alle, både på jobbet og i privatlivet. Derfor er den også en oplagt kandidat til firmajulegaven 2017. 

Konferencesystem

Speaker Charger har integreret mikrofon. Dermed kan man bruge den til telefonkonferencer, hvor man er flere i samme rum, eller du ønsker er flere i samme rum, eller hvis du bare ønsker at styre dine opkald trådløst. Højttaleren fungerer i 8 timer på en fuld opladning.

Mulighed for logotrykFirmajulegave 2017

Du har også mulighed for at få trykt dit firmalogo eller budskab på Speaker Charger, enten på fronten eller bagsiden. Ved at bruge Speaker Charger som firmajulegave 2017 med dit firmalogo til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere har du mulighed for at få præsenteret jeres logo eller budskab på et lækkert produkt i nogle opmærksomhedskabende situationer.

Du kan klikke her, hvis du vil have et tilbud på Speaker Charger, som jeres firmajulegave: 

Få tilbud på Speaker Charger i dag

Stilfuld lynoplader som årets firmajulegave 2017

Firmajulegave 2017

Fast Charger er også en oplagt firmajulegave 2017, fordi ALLE har brug for en powerbank. Vi er alle dybt afhængige af, at batteriet i vores telefoner klarer sig igennem en hel dag med emails, sms, opkald, facebook og snapchat. Fast Charger er en af de hurtigste og mest stilfulde powerbanks på markedet. '

firmajulegaver 2017

Fast Charger er udstyret med to USB-udgange, så du kan oplade din telefon og iPad samtidigt 

Den oplader din telefon 1,5 gange hurtigere end de fleste andre powerbanks. Samtidig er den pakket ind i et aluminiums-legeret chassis, der får den til at minde om en eksklusiv Rimova kuffert. 

To USB-udgange og 3-4 opladninger af din telefon

Fast Charger er udstyret med to USB-udgange og kan derfor både oplade din smartphone og iPad på samme tid. Batterikapaciteten er på hele 10.000 mAh, som betyder, at den har rigeligt med strøm til at oplade en smartphone 3-4 gange eller en iPad/tablet ca 1 én gang. 

firmajulegaver 2017

Fast Charger er udstyret med fire led-lys der angiver batteriniveauet

Du kan klikke her, hvis du vil have et tilbud på Fast Charger, som jeres firmajulegave: 

Få tilbud på Fast Charger i dag

 

Flotte gaveæsker til firmajulegaven 2017

Alle vores firmajulegaver bliver leveret i flotte gaveæsker, som du også kan vælge at få trykt jeres logo eller et budskab på. 

firmajulegaver 2017

firmajulegaver 2017

Kontakt os for et tilbud på firmajulegaver i dag

Hvis du ønsker et tilbud på en af vores udvalgte firmajulegaver 2017 eller andre af vores produkter, er du meget velkommen til at udfylde vores tilbudsformular eller ringe til os på 70200106.

Læs mere →

Din guide til firmagaver med logo

De fleste virksomheder bruger fra tid til anden firmagaver til at takke deres kunder for deres indsats eller samarbejde. Men alt for ofte ender firmagaver hengemt i en skuffe eller endnu værre direkte i skraldespanden. Hvis du gerne vil give firmagaver, som gør, at din kunde føler sig værdsat og styrker jeres relation, kan du følge disse fem tips til, hvordan du vælger firmagaven, der skiller sig ud og rammer kundens behov.

1. Lad være med at overdrive

Firmagaver er beregnet til at vise taknemmelighed for det personlige forhold, du har med kunden. Ikke som et udtryk for den værdi, de udgør for din virksomhed. Hvis du sender en gave, der er for dyr, kan det blive opfattet som et signal om, at du forsøger at “købe” kunden til mere forretning eller bedre vilkår Når det handler om at udtrykke din taknemmelighed over for kunden, virker det langt bedre at sende en firmagave, der er mere personlig end dyr.

2. Giv en personlig og nyttig firmagave

Den bedste firmagave er en gave, der giver glæde i kundens daglige arbejds- eller fritidsaktiviteter. Søg efter en firmagave, der gør livet lettere for dem eller løser en udfordring. Hvis kunden fx er aktiv golfspiller, kan du sende golfbolde med jeres logo som firmagave. Eller hvis du ved, at kunden er meget på forretningsrejser, kan du give kunden en powerbank med logo, som både kan oplade kundens telefon og bærbare PC. En powerbank er et eksempel på en firmagave, der giver varigt nytte, fordi at de fleste ofte står i en situation, hvor de mangler strøm til deres telefon eller andre mobile enheder. Samtidig er den en enkel og kosteffektiv firmagave. Du kan se LogoPowerBanks udvalg af powerbanks med logo her: http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-erhverv-og-firmagaver

3. Begrund firmagaven

Når du sender en firmagave, er det vigtigt, at du forklarer kunden personligt, hvorfor du netop valgte denne firmagave og hvorfor du mener, at kunden ville sætte pris på den. Det er vigtigt, at kunden forstår og anerkender, at du har gjort en indsats for at sætte dig ind deres behov forud for valget af firmagave. Mennesker ønsker at gøre forretninger med virksomheder, de har tillid til, og som bekymrer sig om dem.

4. Skil dig ud

De bedste firmagaver skiller sig ud ved, at de er forskellige og mere personlige end alle de andre firmagaver, din kunder modtager. Men timingen kan også være afgørende. De fleste kunder modtager firmagaver omkring jul. Men der kan også være en positiv og overraskende effekt i at sende firmagaver til kunderne i forbindelse med andre højtider eller mærkedage, såsom påske eller valentinsdag. Endnu større effekt kan opnåes, hvis du sender en firmagave i forbindelse med at din kundes virksomhed fx har jubilæum eller har opnået et historisk årsresultat. Det viser din interesse eller engagement for kunden.

5. Overhold regler for fimagaver

Vær meget opmærksom på regler omkring firmagaver, herunder moms fradrag og beskatning. Samtidig er det vigtigt, at du også er opmærksom på eventuelle regler og begrænsninger for firmagaver i forhold til den branche, dine kunder opererer inden for.

 

Læs mere →

Din guide til de bedste reklameartikler med logo

Få tips til reklameartikler, der kan styrke dit brand og blive en uundværlig personlig ejendel hos modtageren.
reklameartikler med logo

For de fleste virksomheder er reklameartikler en fast del af marketingstrategien. Reklameartikler bruges fx i forbindelse med messer og andre events eller som takkegaver til kunderne. Men alt for ofte ender reklameartikler hengemt i en skuffe eller direkte i skraldespanden, fordi de ikke har nogen brugsværdi for modtageren. Det er spild af penge og gode intentioner. 

Den ideelle reklameartikel skal have potentiale til at styrke og kommunikere dit brand i tråd med jeres værdier og samtidig have stor brugsværdi for modtageren. Her får du et par tips til reklameartikler, som har potentiale til at blive uundværlige personlige og værdsatte ejendele hos modtagerne. 

Stone Charger som reklameartikel

reklameartikler med logo

Stone Charger er en powerbank, som kan bruges til at oplade telefoner og iPads/tabletter. Hvis du giver jeres kunder en powerbank med jeres logo, vil de komme til at tænke på jer hver gang, du redder deres dag med en ekstra opladning til telefonen. De vil typisk også låne den ud til venner og kolleger, som har brug for ekstra strøm. De vil også medbringe den på ferier og forretningsrejser, så jeres brand vil blive set af mange. 

Om Stone Charger

Stone Charger er en stilfuld og kraftfuld powerbank, der er udstyret med to USB-udgange, så man kan oplade to enheder ad gangen. Den er pakket ind i et silkeblødt og yderst stødsikkert letvægtmateriale, som gør, at den er ideel at have med på farten. 

Stone Charger er formet som en sten og lavet i et halv ru materiale, der gør, at den ligger blødt og behageligt i hånden. Opladningen går lige så hurtigt, som når du på normal vis oplader direkte fra stikkontakten.

Hvad bruger kunderne den til?

Stone Charger er en vores mest populære reklameartikler. Vores kunder bruger dem mest som en eksklusiv reklameartikel til deres kunder og medarbejdere. Men vi har også kunder, der fx bruger dem til konkurrencer. 

"Genialt til markedsføring. Vi benytter Stone Chargers fra Logo Power Bank som præmie til vores brugere på Facebook. Responsen fra vores brugere har været glimrende. Det er helt klart et produkt, jeg kan anbefale andre at kigge nærmere på."

– THOMAS FALS, LINKWORK

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på Stone Charger som reklameartikel her:

Få tilbud på Stone Charger som reklameartikel med logo inden for én time

Thingoo som reklameartikel

reklameartikler med logo

Thingoo er en genial opfindelse, som man kan bruge til at holde styr på sine ting. Teknologien bag hedder bluetooth tracker. Det fungerer ved, at man downloader app'en Thingoo på sin smartphone og parrer den med den lille plastik flise, som du kan se på billedet nedenunder. 

Du kan fx lægge en Thingoo i din pung, sætte den i nøgleringen, klæbe den fast på din computer mv. og bliver tingene væk, kan du via Thingoo app'en spore dine ting. 

Thingoo er derfor en smart og anderledes reklameartikel, som vil give modtagerne stor brugsværdi. Thingoo vil typisk også blive vist frem som den nye smarte gadget for mange nysgerrige blikke.  

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på Thingoo som reklameartikel her:

Få tilbud på Thingoo som reklameartikel med logo inden for én time

LPB Wireless som reklameartikel

LPB Wireless er et sæt trådløse hovedtelefoner udført i et minimalistisk design i aluminium og en blød gummimembran, som er nøje udvalgt for at opnå den optimale in-ear komfort og samtidig give dem minimal vægt. 

LPB er en eksklusiv reklameartikel, som både kan bruges til at høre musik og som headset, da der er indbygget mikrofon, og man kan aktivere og genkalde seneste opkald via knappen på høreproppen. 

reklameartikler med logo

LPB Wireless kommer med en kraftig, stødsikker ladeboks i aluminium, hvor man kan oplade de trådløse hovedtelefoner. Der kan også trykkes logo eller budskab på selve ladeboksen.

reklameartikler med logo

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på LPB Wireless som reklameartikel her:

Få tilbud på LPB Wireless som reklameartikel med logo inden for én time

Har du brug for yderligere råd og vejledning om reklameartikler?

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om vores andre reklameartikler, er du altid velkommen til at ringe til os på 70200106 eller skrive til os på info@logopowerbank.dk.

 

 

Læs mere →

Hvornår skal du give firmagaver og til hvem?

Du behøver ikke kun sende firmagaver en gang om året til jul. Din virksomhed kan skille sig positivt ud, hvis I planlægger udsendelsen af firmagaver til jeres vigtigste målgrupper, på tidspunkter, hvor de er mere berettiget og derfor får langt større effekt hos modtageren. Som en tommelfingerregel, skal du give firmagaver til dem, som øger værdien af den virksomhed. Det er som regel kunder, medarbejdere og leverandører. Her giver vi dig et par vigtige tips til hvilke gaver, du skal give til dine vigtigste målgrupper og hvornår, du skal sende dem.

Firmagaver til kunder

fimagaverDu bør sende en firmagave til alle dine kunder minimum én gang om året. En lille anerkendelse i form af en firmagave vil holde dig top-of-mind hos dine kunder. En firmagave signalerer, at du viser interesse for dine kunder, og det er med til vedligeholde og styrke jeres relation.

Hvis din virksomhed har få kunder, som lægger store ordrer, er det vigtigt, at du, så vidt muligt, giver personlige gaver. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i kundens vaner og fritidsaktiviteter. Spørg evt. de sælgere eller konsulenter, som arbejder med kunden til hverdag.   

Det kan fx være, at en kunde under en forretningsmiddag udviser stor interesse og viden om vin. Eller måske har du mødt kunden på golfbanen eller som en ivrig fodbold fan til en fodboldkamp. Med denne indsigt i kunders interesser, kan du give firmagaver, som de vil blive glade for, og de vil samtidig anerkende, at du har gjort en indsats for at finde en firmagave, som vil glæde netop dem.

Hvis din virksomhed har mange kunder med mindre ordre og det derfor praktisk umuligt at give alle kunder personlige gaver, så er din udfordring at finde en firmagave, som vil glæde de fleste af dine kunder.

Powerbanks med logo

firmagaverHer kan en powerbank med jeres firmalogo være en god idé. Det er de færreste, som ikke kender til udfordringen med, at telefonen løber tør for strøm på uheldige tidspunkter. Powerbanks med logo behøver ikke være dyre. De kan fås fra ned til 39 kr pr stk inkl. logotryk og fragt. Derfor er en powerbank en kosteffektiv firmagave, som har stor nytteværdi for kunden. Du kan se vores udvalg af powerbanks med logo her: http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-erhverv-og-firmagaver

Timing og etikette

Det er også vigtigt, at du er opmærksom på timingen i forbindelse med udsendelse af firmagaver. De fleste virksomheder udsender kun firmagaver én gang om året til jul. Men du har mulighed for at skille dig positivt ud ved at udsende firmagaver på tidspunkter, som er meget mere relevante for kunden. Det kan fx være i forbindelse med, at I har afsluttet et større projekt, eller kunden har gennemført en større produktlancering eller en anden form for milepæl. I denne situation vil kunden føle sig set og værdsat, og din firmagave vil få langt større betydning og blive husket af kunden. Så det handler altså om at imødekomme kundens behov frem for dine egne.

Derfor er det også lige så vigtigt at undgå at sende firmagaver på upassende tidspunkter. Det kan fx være i forbindelse med, at I ligger i budkrig om en større opgave med en af jeres konkurrenter. Her kan en firmagave blive set som et signal om, at man forsøger at ‘købe’ sig til en fordel i denne konkurrence.  

Firmagaver til medarbejdere

Medarbejdere forventer en firmagave mindst en gang om året som en tak for deres indsats fra deres arbejdsgiver. Disse firmagaver gives typisk én gang om året til jul. Hvis du har en mindre virksomhed, kan det være en god idé at målrette gaverne til de enkelte medarbejdere, som det er tilfældet med kunder, beskrevet ovenfor. Dog er det vigtigt, at du ikke differentierer for meget i forhold til firmagavernes værdi, da dette kan skabe unødig splid og misundelse blandt medarbejderne.

Autencitet

Hvis du har en større virksomhed med mange medarbejdere, er det også vigtigt, at du finder en gave, som vil skabe glæde og anerkendelse hos alle medarbejdere. Generelt gælder det, at det ikke er gavens værdi, der er det vigtigste. Det er lige så meget måden, den bliver leveret på.

Et autentisk takkekort, hvor den øverste leder takker og anerkender de ansattes uvurderlige indsats i året, der er gået, vil ofte have større værdi end selve firmagaven. Det er dog vigtigt, at du giver samme type gaver til alle medarbejdere, eller de selv har mulighed for at vælge en gave, der repræsenterer samme værdi. Ansatte vil med stor sandsynlighed tale med hinanden om de firmagaver, de har fået, og hvis nogle ansatte føler sig mindre værd pga. at de har fået mindre firmagaver end andre kolleger, kan firmagaven få en negativ effekt.

Firmagaver til leverandører

Det kan give mening at inkludere udvalgte typer af leverandører i den årlige firmagave. Det kan være faste konsulenter, som løbende hjælper din virksomhed med at vedligeholde forretningen og skabe positive resultater.

Det kan også være en god idé at sende mere personlige firmagaver til leverandører, som har ydet en ekstraordinær indsats for din virksomhed, fx i forbindelse med en større lancering eller levering af et større projekt. Her gælder det ligesom for kunderne, at det kan være en god idé at sætte sig ind i den enkelte leverandørs præferencer og målrette firmagaven efter dette.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning om firmagaver eller spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på 70200106 / info@logopowerbank.dk

Læs mere →

LogoPowerbank lancerer stilfuld powerbank med bluetooth højttaler i lommeformat

LogoPowerBank har netop lanceret Bluetooth Charger, som er en stilfuld powerbank med integreret bluetooth højttaler. Powerbanken har samme størrelse og vægt som en smartphone og er udstyret med 5000 mAh, som betyder at den har kapacitet til at genoplade din smartphone minimum to gange. 

Bluetooth Charger giver dig frihed til at dele musik, hvor som helst og når som helst. Du kan lave din smartphone om til en bærbar jukebox og på trods af størrelsen er lyden kraftfuld. Den har også indbygget mikrofon, så du kan styre dine opkald trådløst via Bluetooth Charger. Højttaleren kan klare op til 8 timers spilletid. 

Bluetooth Charger er den ideelle firmagave, fordi der på den ene ende af fronten er gjort plads til at du som virksomhed, kan få dit eget logo printet. 

Fakta om Bluetooth Charger 

 • Kraftig powerbank i stilfuldt design med integreret bluetooth højttaler.
 • 5000 mAh genopladeligt batteri inkl. ladekabel, som oplader din smartphone minimum 2 gange (afhænig af mærke/model)
 • AMP Power: 3W
 • Kompatibel med alle de store mærker inden for smartphone.

Specifikationer

 • Kapacitet: 5000 mAh
 • Type: Polymer Lithium-Ion
 • Materiale: Plastik (UV)
 • Input: 5V/1A
 • Output: 5V/1A
 • Mål: 13,5*7,9*2,1 cm.
 • Antal genopladninger > 500 gange
 • Vægt: 190 g
 • Farve: Sølvgrå, koksgrå, sort

Hvis du ønsker at få et tilbud på Bluetooth Charger som firmagave, er du velkommen til at udfylde formularen på følgende link: 

http://logopowerbank.dk/#getQuote

Vi vender tilbage inden for én time. 

 

Læs mere →

Powerbanks med logo er årets firmajulegave i 2016

De seneste år er powerbanks med logo gået hen og blevet en meget populær firmajulegave blandt danske virksomheder. 

Fordelen ved powerbanks er at det er en særdeles kosteffektiv firmajulegave, fordi en powerbank med logo har en meget høj nytteværdi for modtageren. 

De fleste bruger i stigende grad deres smartphone til mere end bare opkald og SMS. Der udvikles hele tiden nye apps, der gør arbejdet nemmere og mere effektivt. Samtidig foregår langt det meste af vores forbrug af sociale medier via smartphones.    

Dette betyder, at vi er afhænige af at vores smartphones kan gennemføre en hel arbejdsdag uden at løbe tør for strøm. Og her er powerbanken en genial firmajulegave. 

Logopowerbank har Danmarks største udvalg af powerbanks med logo. Vi servicerer kunder inden for alle typer af brancher og størrelser. Hvis du er på udkig efter en powerbank som firmajulegave, kan du se vores store udvalg her:

http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-erhverv-og-firmagaver

Hvis du ønsker og få et tilbud på powerbanks som firmajulegave er du meget velkommen til at udfylde vores tilbudsformular, som du finder her: 

http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-erhverv-og-firmagaver#getQuote

Vi leverer et digitalt sample, så du kan se, hvordan en powerbank vil se ud med jeres logo. Når du har godkendt dette, leverer vi det ønskede antal i løbet af ca. 2 uger. 

 

 

Læs mere →

LogoPowerBank lancerer verdens største powerbank med jumpstarter og 220V udgang

LogoPowerBank lancerer i dag Giga Charger, som udover at oplade din mobil, laptop, gadgets og jumpstarte din bil også er udstyret med en 220V udgang, som betyder at du nu endelig kan tage hårtørreren eller brødristeren med på stranden. Der er selvfølgelig også blevet plads til to kraftige LED-lamper med lysdæmperfunktion.

 

Giga Charger G-600 giver dig den ultimative frihed til at dække dine strømbehov uanset hvor, du befinder dig i verden. Ud over at være verdens hidtil største mobile powerbank med en kapacitet på 75.000 mAh fordelt på 2,8 kg er den nemlig også udstyret med en 220V udgang.

Se tv i 7 timer

Omregnet til hverdagsbehov betyder det, at du fx kan se tv i 7 timer på et fladskærms-tv, oplade din smartphone 32 gange, iPad 12 gange eller PC 6 gange. Du kan også vælge at bruge en fuld opladning til 70 timers lys fra de to indbyggede LED-lamper (8W/10W) med lysdæmperfunktion eller jumpstarte din bil mere end 100 gange.  

Du kan også vælge at få dækket alle dine strømbehov på én gang, da den udstyret med to USB-udgange giver dig mulighed for opladning af smartphones, tablet pc’er og alle andre USB-opladelige gadgets. Der er også mulighed for opladning af bærbare pc’er via en udgang, hvor strømstyrken kan reguleres mellem 12/16/19V. En 220V udgang giver dig mulighed for at tilslutte elektriske enheder på op til 500W, såsom fladskærm, kaffemaskine eller hårtørrer, uanset hvor i verden, du befinder dig. Hvis din bil er løbet tør for strøm, kan du nemt og hurtigt starte bilen, da G-600 Charger er forsynet med en jumpstart udgang/kabler der leverer 400A.

I løbet af efteråret lancerer LogoPowerBank Giga Charger G-1000, der kan håndtere el-enheder på op til 1000W og har dobbelt så stor batterikapacitet på 150.000 mAh.

Pris:

Giga Charger G-600 sælges til en vejledende pris på 2.899 kr. og kan købes her:

http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-private-og-mindre-ordrer/products/giga-charger-g-600

 

Billeder:

https://drive.google.com/folderview?id=0B0w_2bM1WmdEfkFCbHItT0dwRmkxUmxiQjNVcXJHaUJiQkdOVlJUeFJGaHF6al8yWWZQbTg&usp=sharing

For yderligere information og testprodukter, kontakt venligst:

Martin Westergaard, Mobil: 26 13 00 47, E-mail: mw@access-pr.dk

Specifikationer:

 • Kapacitet: 75.000 mAh
 • Type: Polymer Lithium-Ion
 • Materiale: Plastik (UV)
 • Input: 5V/1000mAh
 • USB output: 5V/1A 5V/2A
 • Laptop output: 12V/16V/19V
 • 220V 50-60hz output: 500W/800W
 • Mål: 218*100*224 mm.
 • Antal genopladninger > 1000 gange
 • Vægt: 2,8 kg

Om LogoPowerBank

LogoPowerBank er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg og markedsføring af powerbanks til erhvervslivet, som typisk bruger dem til firma-, medarbejder- og messegaver og giveaways. Vi sælger også til private via webshop og forhandlere. Besøg www.LogoPowerBank.dk for mere information.  

Læs mere →

Stone Charger powerbank oplader din smartphone med stil

LogoPowerBank har netop lanceret deres nye Stone Charger, som er en kraftig powerbank*, der både kan oplade din smartphone og tablet/iPad på samme tid.

 

Stone Charger indeholder 10.400 mAh, som er rigeligt til at genoplade en iPhone 5 el Samsung 5 fem gange. Den er udstyret med to USB-udgange, så den både kan oplade din smartphone og tablet/iPad på samme tid. Eller andre af dine elektroniske enheder som kan oplades via USB.

Powerbanken er udført i et kompakt, stødsikkert letvægtsmateriale med ru overflade,

som gør den ideel at have med på farten. Samtidig er det en cool gadget at have liggende både derhjemme dog på kontoret. Den er udstyret med blå LED-lys der indikerer batteriniveauet.

Stone Charger fås i tre farver: Petroleumsgrå, koksgrå og lysegrå.

Pris:

Stone Charger sælges til en vejledende pris på 399 kr. og kan købes her: http://logopowerbank.dk/produkt/stone-charger/

For yderligere information og testprodukter, kontakt venligst:

Martin Westergaard, Mobil: 26 13 00 47, E-mail: mw@access-pr.dk

* En Powerbank er en bærbar reserveoplader til smartphones. Man kan også bruge Powerbanks til at oplade iPads, tabletter, kameraer og andre gadgets, som kan oplades via et USB-kabel. Man oplader PowerBanken via USB-porten i computeren eller stikkontakten (hertil kræves en USB-adapter).

Specifikationer

 • Kapacitet: 10.400 mAh
 • Type: Polymer Lithium-Ion
 • Materiale: Plastik (UV)
 • Input: 5V/1000mAh
 • Output: 5V/1A 5V/2A
 • Mål: 12,5*7,9*3,1 cm.
 • Antal genopladninger > 500 gange
 • Vægt: 165 g
 • Farve: Petroleumsgrå, koksgrå og lysegrå.

Om LogoPowerBank

LogoPowerBank er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg og markedsføring af powerbanks til erhvervslivet, som typisk bruger dem til firma-, medarbejder- og messegaver og giveaways. Vi sælger også til private via webshop og forhandlere. Besøg www.LogoPowerBank.dk for mere information.  

Læs mere →