Sådan vælger du den helt rigtige powerbank

Powerbanken er for de fleste blevet en uundværlig rejsepartner på ferien eller forretningsrejsen. Men der er flere ting du skal overveje, før du køber den helt rigtige powerbank. 

Med en powerbank undgår du de irriterende situationer med at løbe tør for strøm midt i en vigtig telefonsamtale med en kunde. Eller at løbe tør for strøm i de afgørende Kodak moments på ferien. 

I denne artikel har vi samlet de bedste råd til hvordan du finder lige præcis den powerbank, der passer til lige præcis dit behov, hvad enten du har brug for en powerbank, som har nok kapacitet til tre uger i vildmarken og samtidig kan jumpstarte din firehjulstrækker. Eller om du blot ønsker en powerbank i læbestift størrelse, som giver en enkelt nødopladning, når byturen eller arbejdsdagen trækker ud.

Vælg den rette kapacitet til dit behov

Powerbanks varierer meget i kapacitet og størrelse og der er selvfølgelig en sammenhæng mellem disse to. 

Powerbank til en enkelt opladning 

Hvis du blot ønsker en powerbank der kan give din smartphone en enkelt nødopladning skal du vælge en der har minimum 2200 mah, som den på nedenstående billede.

Logo Charger IIII

Kapaciteten på 2200 mah svarer nogenlunde til at den kan oplade en nyere smartphone fra 75-100%. Denne type powerbank fylder ikke mere end end læbetift og er nem at have i bukse- eller jakkelommen. 

Powerbank til både smartphone og iPaden/tabletten

Hvis dit behov er en powerbank som både kan oplade din smartphone og iPad /tablet og gerne flere gange, skal du vælge en powerbank med højere kapacitet og størrelse. Alt efter behov vil vi anbefale at du vælger én på mellem 8000-20.000 mah. Nedenstående Stone Charger er vores mest populære powerbank, som rummer 10.400 mah. 

powerbankpowerbank

Stone Charger kan købes her: http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-private-og-mindre-ordrer/products/stone-charger

Vandtæt og solopladelig powerbank  

Hvis du skal en tur på festival eller på tre ugers overlevelsestur i vildmarken uden adgang til strømstik, kan en solar powerbank være løsningen. Denne type powerbank er typisk lavet i stødsikre og vandtætte materialer, hvor den ene side er udstyret med et solpanel. 

 Xtreme Charger

Ovenstående Xtreme Charger er vores bud på den ultimative solar charger. Xtreme Charger er bygget i et særdeles kraftigt materiale, som er både stød-, støv- og vandafvisende og har en operationstemperatur på mellem -25°C - +65°C. Det betyder, at du kan få strøm til din smartphone, og andre livsvigtige gadgets, selv under de mest ekstreme betingelser. På den ene side er Xtreme Charger udstyret med et solpanel, mens den anden front er udstyret med 20 LED-lys, der samlet giver et lige så kraftigt lys som en billygte. 

Xtreme Charger kan købes her: http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-private-og-mindre-ordrer/products/outdoor-charger

Utility powerbank

Hvis du har behov for en powerbank der kan dække alle dine strømbehov uanset hvor du befinder dig, kan du vælge en såkaldt utility powerbank. Denne type powerbank kan oplade alle dine livsnødvendige gadgets, herunder smartphones, tablets/iPads og bærbare computere. Samtidig er de også udstyret med 220 V udgang, så du fx kan få strøm til både fladskærm og hårtørrer på campingturen. 

powerbankpowerbank

 Vores Giga Charger leveres med et batteri på 75.000 mah. Omregnet giver det dig strøm nok til fx 7 timers tv , 32 gange opladning af din smartphone eller 6 fulde opladninger af din bærbare PC. Powerbanken er også udstyret med en jumpstarter funktion, så du kan få liv i din bil mere end 100 gange. 

Giga Charger kan købes her: http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-private-og-mindre-ordrer/products/giga-charger-g-600

Vær opmærksom på ladehastighed

Når du skal vælge den rigtige powerbank, er det også vigtigt at være opmærksom på hvor hurtigt powerbanken kan oplade din smartphone og andre enheder. Det kan du finde ud af ved at tjekke specifikationerne, der står angivet som fx 5V/2A.

Strømeffekten i powerbanks angives i watt. Antallet af Watt fåes ved at gange mængden af ampere (A) med mængden af volt (V). Så hvis specifikationen siger 5V/2A, betyder det, at powerbanken oplader med 10 watt(W). Jo højere watt, des højere ladehastighed.

 

powerbankpowerbank

 
LogoPowerBank lancerede for nyligt Fast Charger, som har en af de hurtigste ladehastigheder i verden. Fast Charger er udstyret med 2 USB-udgange på hhv 5V/2.1 og 5V/2.5. Dvs. den hurtigste udgang leverer 12.5 watt. Det betyder at Fast Charger kan oplade de nyeste og største smartphones og tablets kan med samme hastighed som strømkontakten. 

Fast Charger kan købes her: http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-private-og-mindre-ordrer/products/fast-chargerSkriv en kommentar