Oplad din telefon 150% hurtigere med en Fast Charger powerbank

Fast Charger er en stilfuld og særdeles effektiv powerbank, der oplader din telefon 1,5 gange hurtigere, end 9 ud af 10 powerbanks på markedet. Samtidigt er den også i stand til at genoplade sig selv mere end dobbelt så hurtigt.  

Udviklingen af nye smartphones går mod større skærme samt hurtigere og mere avanceret teknologi, som alt sammen er med til at øge strømforbruget. Denne udvikling skaber samtidigt et behov for powerbanks, som kan levere mere og hurtigere strøm til vores telefoner og andre energislugende gadgets. 

Fast Charge udgang på 2.5A 
Langt de fleste powerbanks på markedet er stadig kun i stand til at levere en strømstyrke på det, der svarer til 1 Ampere. Den nye Fast Charger fra LogoPowerBank kan levere en strømstyrke på hele 2.5 Ampere, som betyder at opladningstiden er 1,5 gange hurtigere.   

 Aluminiumslegeret chassis med 2 USB-udgange
Fast Charger er pakket ind i et stilfuldt aluminiumslegeret stødsikkert chassis. Batterikapaciteten er på hele 10.000 mAh, som betyder at den har rigeligt med strøm til at oplade en smartphone 3-4 gange og en iPad/tablet 1-2 gange. På trods af den store kapacitet vejer eller fylder Fast Charger ikke mere end en håndsæbe.


Powerbanken er udstyret med to USB-udgange, så man fx både kan oplade sin smartphone og tablet samtidigt. Strømstyrken i de to USB-udgange er på hhv. 2.1 og 2.5 Ampere.

Over 100% hurtigere genopladning
Udover at Fast Charger er i stand til at levere hurtigere genopladninger af smartphones og andre enheder, er den også i stand til at genoplade sig selv dobbelt så hurtigt. Fast Charger er nemlig udstyret med en strøm-indgang på 2.1 Ampere. Det betyder, at den kan modtage strøm mere dobbelt så hurtigt som gængse powerbanks på markedet, som normalt kun har en strøm-indgang på 1 Ampere.

Køb den her:
http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-private-og-mindre-ordrer/products/fast-chargerSkriv en kommentar