Ny powerbank oplader din telefon fra 0-80% på 35 minutter

LogoPowerBank forhandler den nye Vinsic Charger, som takket være den revolutionerende Quick Charge 3.0 teknologi, er i stand til at oplade din telefon fire gange hurtigere en stikkontakten. Vinsic Charger er også forsynet med en USB-C port, så du nu også kan oplade din bærbare PC på farten. Vinsic Chargers enorme kapacitet på 20.000 mAh betyder, at du kan oplade din telefon syv gange eller få én fuld opladning til din bærbare PC.

I takt med at batterikapaciteten i smartphones stiger, stilles der også større krav om hurtigere og mere effektiv opladning. Den nye Vinsic Charger er udstyret med de to nyeste og vigtigste teknologier inden for hurtig opladning.

For det første er Vinsic Charger udstyret med den nyeste Quick Charge 3.0 fra firmaet Qualcomm, som gør det muligt for powerbanken at oplade din telefon fra 0-80 % på bare bare 35 minutter. Det smarte ved denne teknologi er, at den tilpasser den udgående strømstyrke nøjagtigt til strømbehovet i din telefon og andre mobile enheder og dermed gør opladningen så effektiv som muligt.

For det andet er Vinsic Charger forsynet med en USB-C port, som også medvirker til hurtigere opladning. USB-C arbejder 1,5 gange hurtigere end traditionelle USB-forbindelser og gør derfor strømoverførslen mere effektiv. En anden fordel ved USB-C porten er, at den er såkaldt bi-direktionel. Det betyder, at porten både kan anvendes til at oplade powerbanken, telefonen og andre mobile enheder udstyret med USB-C port. USB-C kablet er ens i begge ender, så det betyder ikke noget, hvilken ende du sætter i powerbanken, telefonen eller andre mobile enheder.

Vinsic Charger er udstyret med fire porte: én standard USB-port, én Quick Charger 3.0 port, én USB-C port og én Micro USB-port. 

Oplader din bærbare PC
Indtil nu har det stort set været umuligt at opdrive en powerbanks, som også kunne oplade bærbare PC'er. Men i takt med, at de nye bærbare PC'er går over til USB-C-porten, som oplader, kan de oplades med Vinsic Charger, som er en af de første på markedet, der understøtter USB-C. Fx er den nyeste MacBook Pro udstyret med en USB-C port og et batteri på 17.000 mAh, så Vinsic Charger vil med sine 20.000 mAh have rigeligt med kapacitet til at oplade en MacBook Pro én gang. 

Aluminiums chassis med 3 USB-udgange
Vinsic Charger er pakket ind i et stilfuldt letvægts og stødsikkert chassis i aluminium. Batterikapaciteten er på hele 20.000 mAh, som betyder, at den har rigeligt med strøm til at oplade din telefon op til syv gange, en iPad/tablet to til tre gange og en bærbar PC én gang. På trods af den store kapacitet vejer eller fylder Vinsic Charger ikke mere end den kan ligge i en stor jakkelomme eller en mindre hånd- eller computertaske. 
 
Powerbanken er udstyret med hele tre porte, som kan bruges til oplade alle dine mobile enheder, alt efter hvilke standarder de understøtter:

  • én standard USB-port
  • én Quick Charger 3.0 port
  • én USB-C port

Vinsic Charger er udstyret med et touch display, hvor den øjeblikkelige batterikapacitet vises i % på den digitale skærm, når man trykker på den.  

Mere end dobbelt så hurtig genopladning af powerbank 
Udover at Vinsic Charger er i stand til at levere rekord hurtige genopladninger af smartphones og andre mobile enheder, er den også i stand til at genoplade sig selv med stor hastighed. USB-C porten har nemlig en strømindgang på hele 2 Ampere, som arbejder 1,5 gange hurtigere end traditionelle USB-porte. Det betyder, at den kan modtage strøm mere end dobbelt så hurtigt som gængse powerbanks på markedet. En fuld opladning af Vinsic Charger tager ca. seks timer.

Pris:

Vinsic Charger sælges til en vejledende pris på 499 kr og kan købes her: 
http://logopowerbank.dk/products/vinsic-chargerSkriv en kommentar