Firmajulegaver 2017 til kunder og medarbejdere

Din guide til de bedste firmajulegaver 2017

Du behøver ikke at blive mindet om, at dine forretningsforbindelser er vigtige. Det skaber gode og stærke relationer, når man siger tak og anerkender sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere for deres indsats. En af de bedste og mest brugte måder, du kan gøre dette på er ved at sende en firmajulegave - med eller uden jeres firmalogo - som vil skabe glæde hos modtageren.

Her får du et par tips til de bedste firmajulegaver 2017 inden for elektronikkens verden, som vil skabe glæde hos flest muligt. 

Trådløse høretelefoner med kraftig ladeboks som årets firmajulegave 2017

firmajulegaver 2017

LPB Wireless er et par trådløse hovedtelefoner i aluminium, som er helt fri for kabler og samtidig så lette, at du næsten glemmer, du har dem på. LPB Wireless leveres sammen med en kraftig ladeboks, så du kan være på farten i flere dage uden at gå tør for lyd.

firmajulegaver 2017

Firmajulegaven til arbejde og fritid 

LPB Wireless er en oplagt firmajulegave 2017, fordi den kan bruges af alle både i fritiden og på arbejdet. Hvis man vil bruge den til musik er lyden både designet til, at man kan nyde detaljerne i stille musik og skrue op for bastung house. Men de kan også bruges som headset, da der er indbygget mikrofon, og det er muligt at aktivere opkald og genkalde seneste opkald ved tryk på knappen på den trådløse hovedtelefon. Man kan også vælge kun at bruge den ene trådløse hovedtelefon ved opkald.  

firmajulegaver 2017

Du har også mulighed for at få trykt jeres firmalogo eller budskab på selve ladeboksen. 

Du kan klikke her, hvis du vil have et tilbud på LPB Wireless, som jeres firmajulegave: 

Få tilbud på LPB Wireless i dag

Stilfuld bluetooth-højttaler med indbygget powerbank og konferencesystem, som årets firmajulegave 2017

FirmajulegaverSpeaker Charger er den perfekte rejsepartner. Bluetooth-højttaleren giver dig mulighed for at lave din smartphone om til en jukebox og afspille din yndlingsmusik trådløst i hifi-kvalitet, uanset hvor i verden du befinder dig. Samtidig har den en indbygget powerbank på 5000 mAh, som kan forsyne dig med to ekstra opladninger til din smartphone. 

firmajulegaver 2017firmajulegaver 2017

Speaker Charger kan bruges af alle, både på jobbet og i privatlivet. Derfor er den også en oplagt kandidat til firmajulegaven 2017. 

Konferencesystem

Speaker Charger har integreret mikrofon. Dermed kan man bruge den til telefonkonferencer, hvor man er flere i samme rum, eller du ønsker er flere i samme rum, eller hvis du bare ønsker at styre dine opkald trådløst. Højttaleren fungerer i 8 timer på en fuld opladning.

Mulighed for logotrykFirmajulegave 2017

Du har også mulighed for at få trykt dit firmalogo eller budskab på Speaker Charger, enten på fronten eller bagsiden. Ved at bruge Speaker Charger som firmajulegave 2017 med dit firmalogo til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere har du mulighed for at få præsenteret jeres logo eller budskab på et lækkert produkt i nogle opmærksomhedskabende situationer.

Du kan klikke her, hvis du vil have et tilbud på Speaker Charger, som jeres firmajulegave: 

Få tilbud på Speaker Charger i dag

Stilfuld lynoplader som årets firmajulegave 2017

Firmajulegave 2017

Fast Charger er også en oplagt firmajulegave 2017, fordi ALLE har brug for en powerbank. Vi er alle dybt afhængige af, at batteriet i vores telefoner klarer sig igennem en hel dag med emails, sms, opkald, facebook og snapchat. Fast Charger er en af de hurtigste og mest stilfulde powerbanks på markedet. '

firmajulegaver 2017

Fast Charger er udstyret med to USB-udgange, så du kan oplade din telefon og iPad samtidigt 

Den oplader din telefon 1,5 gange hurtigere end de fleste andre powerbanks. Samtidig er den pakket ind i et aluminiums-legeret chassis, der får den til at minde om en eksklusiv Rimova kuffert. 

To USB-udgange og 3-4 opladninger af din telefon

Fast Charger er udstyret med to USB-udgange og kan derfor både oplade din smartphone og iPad på samme tid. Batterikapaciteten er på hele 10.000 mAh, som betyder, at den har rigeligt med strøm til at oplade en smartphone 3-4 gange eller en iPad/tablet ca 1 én gang. 

firmajulegaver 2017

Fast Charger er udstyret med fire led-lys der angiver batteriniveauet

Du kan klikke her, hvis du vil have et tilbud på Fast Charger, som jeres firmajulegave: 

Få tilbud på Fast Charger i dag

 

Flotte gaveæsker til firmajulegaven 2017

Alle vores firmajulegaver bliver leveret i flotte gaveæsker, som du også kan vælge at få trykt jeres logo eller et budskab på. 

firmajulegaver 2017

firmajulegaver 2017

Kontakt os for et tilbud på firmajulegaver i dag

Hvis du ønsker et tilbud på en af vores udvalgte firmajulegaver 2017 eller andre af vores produkter, er du meget velkommen til at udfylde vores tilbudsformular eller ringe til os på 70200106.Skriv en kommentar