Din guide til de bedste reklameartikler med logo

Få tips til reklameartikler, der kan styrke dit brand og blive en uundværlig personlig ejendel hos modtageren.
reklameartikler med logo

For de fleste virksomheder er reklameartikler en fast del af marketingstrategien. Reklameartikler bruges fx i forbindelse med messer og andre events eller som takkegaver til kunderne. Men alt for ofte ender reklameartikler hengemt i en skuffe eller direkte i skraldespanden, fordi de ikke har nogen brugsværdi for modtageren. Det er spild af penge og gode intentioner. 

Den ideelle reklameartikel skal have potentiale til at styrke og kommunikere dit brand i tråd med jeres værdier og samtidig have stor brugsværdi for modtageren. Her får du et par tips til reklameartikler, som har potentiale til at blive uundværlige personlige og værdsatte ejendele hos modtagerne. 

Stone Charger som reklameartikel

reklameartikler med logo

Stone Charger er en powerbank, som kan bruges til at oplade telefoner og iPads/tabletter. Hvis du giver jeres kunder en powerbank med jeres logo, vil de komme til at tænke på jer hver gang, du redder deres dag med en ekstra opladning til telefonen. De vil typisk også låne den ud til venner og kolleger, som har brug for ekstra strøm. De vil også medbringe den på ferier og forretningsrejser, så jeres brand vil blive set af mange. 

Om Stone Charger

Stone Charger er en stilfuld og kraftfuld powerbank, der er udstyret med to USB-udgange, så man kan oplade to enheder ad gangen. Den er pakket ind i et silkeblødt og yderst stødsikkert letvægtmateriale, som gør, at den er ideel at have med på farten. 

Stone Charger er formet som en sten og lavet i et halv ru materiale, der gør, at den ligger blødt og behageligt i hånden. Opladningen går lige så hurtigt, som når du på normal vis oplader direkte fra stikkontakten.

Hvad bruger kunderne den til?

Stone Charger er en vores mest populære reklameartikler. Vores kunder bruger dem mest som en eksklusiv reklameartikel til deres kunder og medarbejdere. Men vi har også kunder, der fx bruger dem til konkurrencer. 

"Genialt til markedsføring. Vi benytter Stone Chargers fra Logo Power Bank som præmie til vores brugere på Facebook. Responsen fra vores brugere har været glimrende. Det er helt klart et produkt, jeg kan anbefale andre at kigge nærmere på."

– THOMAS FALS, LINKWORK

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på Stone Charger som reklameartikel her:

Få tilbud på Stone Charger som reklameartikel med logo inden for én time

Thingoo som reklameartikel

reklameartikler med logo

Thingoo er en genial opfindelse, som man kan bruge til at holde styr på sine ting. Teknologien bag hedder bluetooth tracker. Det fungerer ved, at man downloader app'en Thingoo på sin smartphone og parrer den med den lille plastik flise, som du kan se på billedet nedenunder. 

Du kan fx lægge en Thingoo i din pung, sætte den i nøgleringen, klæbe den fast på din computer mv. og bliver tingene væk, kan du via Thingoo app'en spore dine ting. 

Thingoo er derfor en smart og anderledes reklameartikel, som vil give modtagerne stor brugsværdi. Thingoo vil typisk også blive vist frem som den nye smarte gadget for mange nysgerrige blikke.  

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på Thingoo som reklameartikel her:

Få tilbud på Thingoo som reklameartikel med logo inden for én time

LPB Wireless som reklameartikel

LPB Wireless er et sæt trådløse hovedtelefoner udført i et minimalistisk design i aluminium og en blød gummimembran, som er nøje udvalgt for at opnå den optimale in-ear komfort og samtidig give dem minimal vægt. 

LPB er en eksklusiv reklameartikel, som både kan bruges til at høre musik og som headset, da der er indbygget mikrofon, og man kan aktivere og genkalde seneste opkald via knappen på høreproppen. 

reklameartikler med logo

LPB Wireless kommer med en kraftig, stødsikker ladeboks i aluminium, hvor man kan oplade de trådløse hovedtelefoner. Der kan også trykkes logo eller budskab på selve ladeboksen.

reklameartikler med logo

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på LPB Wireless som reklameartikel her:

Få tilbud på LPB Wireless som reklameartikel med logo inden for én time

Har du brug for yderligere råd og vejledning om reklameartikler?

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om vores andre reklameartikler, er du altid velkommen til at ringe til os på 70200106 eller skrive til os på info@logopowerbank.dk.

 

 Skriv en kommentar