Powerbanken er årets firmagave - få et tilbud i dag!

Powerbank firmagave

Powerbanken er årets firmagave - få et tilbud i dag!

Powerbanken er årets firmagave og det er der en god grund til. En powerbank er en kosteffektiv firmagave, fordi modtageren vil anvende den igen og igen i mange forskellige situationer, herunder forretningsrejser, ferier, koncerter, festivaler mv.

Vi ved alle sammen hvor irriterende det er at løbe tør for strøm midt i en samtale, besked eller opdatering på sociale medier såsom Facebook eller Instagram. Dette problem løser powerbanken. Samtidig besidder powerbanken stadig nyhedens interesse, så når man hiver sin power bank op ad tasten i toget fx, vil mange spørge nysgerrigt til denne gadget.

Det betyder selvfølgelig også at et firmalogo på en powerbank vil blive set ofte og af mange.

LogoPowerBank har specialiceret sig i powerbanken som firmagave. Det betyder at vi har Danmarks største udvalg  af powerbanks med tilhørende gaveæsker inden for alle prisklasser. Vi sammensætter altid et tilbud, der er skræddersyet til dig, så du kan tilbyde dine kunder den optimale firmagave. Vi har en stor portefølje af store danske virksomheder, som vi løbende forsyner med powerbanks som firmagaver, hvad enten de skal bruges til messer, medarbejdergaver, events, firmajulegaver. Derfor har vi et en velfungerende kundeservice og du kan være sikker på at vi bruger de bedste leverandører og altid leverer til konkurrencedygtige priser.

Vores leveringstid er 2 uger.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om hvilken løsning vi kan tilbyde jeres virksomhed er du meget velkommen til at kontakte os på 70200106 / info@logopowerbank.dk.

Du kan også se udvalget af de mange forskellige power banks og gaveæsker vi kan trykke jeres logo på her: http://logopowerbank.dk/produktsortiment/

Hvis du har specifikke ønsker til en powerbank model, du ikke kan finde på vores hjemmeside, kan vi normalt skaffe den via en af vores dedikerede leverandører.Skriv en kommentar