Power Charger Powerbank - Test af vores Power Charger i Computerworld

Power Charger Powerbank

Power Charger powerbank - Test i Computerworld

Vores Power Charger powerbank er blevet anmeldt i Computerworld. Udgangspunktet for testen er at Power Charger er en kompakt batteriløsning, der både kan oplade smartphones, tablets og bærebare PC'er og samtidig er den så kraftig at den kan starte en bil. Power Charger indeholder i alt 16.800 mAh, hvilket er rigeligt til at oplade en iPhone 6 og en Samsung 5 seks til syv gange.

Computerworld har testet alle Power Chargers funktionaliteter og konkluderer at Power Charger 'kan mere end de fleste andre eksterne batteriløsninger'.

Anmelderen roser også Power Charger powerbank for at blive leveret med stik til både de gamle og nye iPads samt stort set alle andre typer smartphones og tablets. Power Charger powerbanken leveres også med en bred vifte af adaptere til bærbare PC'er.

Anmelderen startede i forbindelsen med testen flere biler med Power Charger Powerbanken og konkluderede at den nemt kunne starte op til 25 biler på en opladning. Samtidig konkluderede anmelderen at Power Charger powerbank er den perfekte rejsefælle, hvis man skal på bilferie.

http://www.computerworld.dk/art/233224/tip-fire-smarte-maader-at-holde-liv-i-din-telefon-tablet-og-baerbare-pc-paa

Power Charger kan købes i vores webshop: http://logopowerbank.dk/produkt/power-charger-2/Skriv en kommentar