Powerbanks til erhverv og firmagaver

Firmagaver med logo

Firmagaver med logo kan være rigtig effktivt, når du som virksomhed ønsker at nå ud til en bestemt målgruppe med et bestemt budskab, produkt eller lignende. Firmagaver fås i mange forskellige udgaver til mange forskellige priser.

Hos LogoPowerBank, har vi specialiseret os i powerbanks som firmagave. Årsagen er at powerbanken rent faktisk er en gave som de fleste vil bruge i deres hverdag. De fleste af os oplever jævnligt hvor irriterende det er at stå i forskellige situationer og løbe tør for strøm - midt i samtalen med en vigtig kunde, midt i sms'en til kæresten eller lige midt i streamingen af yndlingssangen. Det er altid irriterende og frustrerende, når ens mobil eller tablet løber tør for strøm.

Derfor bliver langt de fleste modtagere af en powerbank rigtig glade og hurtigt afhængige af den. Det betyder at det firmalogo der er trykt på den vil blive set ofte af brugeren, men det vil også blive set af mange andre, fordi en powerbank ofte også er en enhed man låner til andre med flade batterier.

Vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige firmagave med logo, i form af en powerbank, til den rigtige begivenhed.

Vi leverer normalt inden for 2-3 uger, men ved hastesager, kan vi levere firmagaver med logo på ned til syv dage.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om hvilken løsning vi kan tilbyde jeres virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på 70200106 / info@logopowerbank.dk.

På nedenstående link kan du opleve udvalget af powerbanks, som du kan bestille som firmagave med logo: http://logopowerbank.dk/produktsortiment/Skriv en kommentar