7 gode råd der forlænger batteritiden på din smartphone

Nogen gange sker det at man kommer lidt for hurtigt ud af døren uden hverken powerbank eller oplader. Og alle ved, at selv de nyeste smartphones ofte rammer 50% batteritid omkring middagstid og det er møgirriterende, hvis der ikke er udsigt til opladninger resten af dagen. Herunder har vi samlet 7 gode råd, som du kan bruge til at forlænge batteritiden i din smartphone.

1. Brug Wi-Fi til data

Det er altid mere batterikrævende at bruge 3G/4G fremfor Wi-Fi, når du skal hente data. Derfor er det idé at skifte over til Wi-Fi lige så snart du har mulighed for det.Når du ikke har brug for at hente data, kan du spare strøm ved at deaktivere Wi-Fi, fordi mobilen så ikke skal bruge strøm på at søge efter netværk.

2. Slå Bluetooth fra

Tjek om Bluetooth er slået til, for denne funktion kræver også meget strøm, da den i aktiveret tilstand konstant søger efter tilgængelige enheder at parre sig med. Slå derfor Bluetooth fra, hvis du ikke bruger det. 

3. Brug 3G i stedet for 4G

4G kræver mere strøm end 3G. Så hvis du ikke har brug for en superhurtig forbindelse, kan du med fordel deaktivere 4G og i stedet bruge 3G. Hvis du slet ikke har behov for mobildata, kan du spare meget batteritid ved helt at deaktivere mobildata.

4. Deaktiver lokation services 

Mange apps som fx Google Maps, Endomondo og Shazam kan løbende fastslå din geografiske position via mobilnetværk, Wi-Fi og GPS. Denne funktion er meget energikrævende og kan med fordel de-aktiveres, når du skal spare på batteriet.  for at spare batteri. dække applikationer og systemfunktioner fastslår jævnligt telefonens position via både mobilnetværk, Wi-Fi og GPS. Her kan der spares rigtigt meget strøm.

5. Skru ned for lysstyrken

Noget af det der bruger mest strøm er skærmen, særligt hvis den står på fuld power hele tiden. Mobilens batteritid kan forlænges, når der enten skrues ned for lyset eller anvendes automatisk lysstyrke.Du kan spare endnu mere strøm ved at slå automatisk lysstyrke fra og sætte indstillingen mellem 10 og 20 procent, men så bliver skærmen også sværere at læse, når solen skinner.

6. Bloker app-opdateringer

Mange smartphones har en funktion, hvor dine app's automatisk opdaterer sine data, så de er klar, når du har brug for dem. Hvis du fx bruger Instagram hver morgen kl 8, så vil app'en selv hente dine data før kl 8, så de er klar til dig, hvilket bruger meget strøm. 

7. Undgå live-baggrunde

Mange smartphones tilbyder mulighed for at have farverige live-baggrunde på sin telefon. Denne funktion kræver meget strøm og det er derfor en god idé at skifte til et almindeligt baggrundsbillede, hvis man vil vride ekstra kapacitet ud af batteriet. 

 

Hvis du er interesseret i en powerbank, som kan give dig ekstra strøm på farten, kan du læse vores Købsguide til powerbanks her: 

http://logopowerbank.dk/blogs/nyheder/93822211-kobsguide-til-powerbanks

Du kan også se vores powerbanks her:

http://logopowerbank.dk/collections/powerbanks-til-private-og-mindre-ordrerSkriv en kommentar